E-learning “Succesfactoren voor implementatie”

Begin vol vertrouwen aan de digitale reis van uw instelling, dankzij de sleutels tot succes die we voor u hebben samengesteld!

Profiteer van de feedback van andere instellingen om uw eigen digitale integratiestrategie te bepalen. Er is geen toverformule, maar er zijn wel stappen die je moet volgen om ervoor te zorgen dat je project coherent is en dat je onderwijspersoneel er achter staat. Bepaal hiervoor een visie op uw ambities en communiceer deze duidelijk. Aan de hand van deze visie kun je plannen wat je nodig hebt aan apparatuur, expertise en digitale middelen. 

Aarzel dus niet! Onze technopedagogen kunnen je helpen de eerste stap te zetten en je te ondersteunen bij het implementeren van je digitale strategie, want het is niet langer een kwestie van of, maar hoe en in welke mate we ervoor kiezen om technologie in ons onderwijs te integreren. 

Om je bij dit proces te helpen, hebben we de e-learningcursus “Succesfactoren voor implementatie” ontwikkeld.

Zin om deze e-learning te volgen? Maak dan een account aan op onze website en spring naar ons e-learning platform! 

Hulp nodig bij het registreren op het platform? Hier zijn enkele instructies: https://emr-skills4you.eu/news-article/ontdek-het-e-learning-platform-van-het-skills4you-project/ 

 

Laatste nieuws item

Volg ons op social