WEBINARS: “App Wheel” & “Het vier in balans-model”

WEBINAR: “App Wheel” op woensdag 15 maart!

De digisprong bracht een ware explosie van digitale tools teweeg in het onderwijslandschap. Als leraar, directeur of ICT-coördinator word je overstelpt met toepassingen die in de klas leuk zijn om in te zetten. Maar hoe selecteer je de juiste toepassingen als leraar, ICT-coördinator of directeur?
Inschrijven via: https://events.teams.microsoft.com/…/dffcf00f-4f4d-45a7…

Samen werken aan #digitalisering en een sterk ICT-beleidsplan binnen je school… Het Interreg-project #Skills4You organiseert samen met expertise van Hogeschool PXL twee webinars, waaronder deze, voor leerkrachten, ICT-coördinatoren en directie!
#steunpuntonderwijslimburg PXL

WEBINAR: ‘Het vier in balans-model’ op woensdag 15 maart!

Samen werken aan digitalisering en een sterk ICT-beleidsplan binnen je school… Het Interreg-project Skills4You organiseert samen met expertise van Hogeschool #PXL twee webinars voor leerkrachten, ICT-coördinatoren en directie.

Het vier in balans-model is de referentie wanneer het gaat over het duurzaam implementeren van digitalisering in onderwijs. Het oorspronkelijke model is een realisatie van het Nederlandse Kennisnet.

Hogeschool #PXL interpreteerde het model en gebruikt het om heel wat scholen in het secundair onderwijs te ondersteunen bij het schrijven van hun ICT-beleidsplan. Het vier in balans-model wordt zo de rode draad doorheen de verschillende fases van analoge naar digitale school.

Doelgroep: directie, leerkrachten en ICT-coördinatoren

Inschrijven: https://events.teams.microsoft.com/…/c4a71f71-081c-4150…

Laatste nieuws item

Volg ons op social