Skills4You: State-of-the-art Studie. Onderwijs in tijden van Corona

Een uitgebreid onderzoek naar digitale competentie en gedifferentieerde instructie in het middelbaar en hoger onderwijs in de Euregio Maas-Rijn.

Deze state-of-the-art studie presenteert de resultaten van het onderzoek dat is uitgevoerd binnen het Skills4You project, een Interreg Euregio Maas-Rijn (EMR) project dat actief was van begin maart 2021 tot eind oktober 2023. Het eerste werkpakket van het Skills4You project, WP1: Studie van digital skills4all onder de verantwoordelijkheid van de Universiteit Hasselt, heeft als doel de staat van digitaal onderwijs en gedifferentieerde instructie in de EMR ten tijde van de COVID-19 crisis te onderzoeken. 

Deze state-of-the-art studie vat in vier studies alle hoogtepunten samen van het onderzoek uitgevoerd door de Universiteit Hasselt en de Universiteit Maastricht, met de genereuze steun van de projectpartners CeCoTePe, Provincie Limburg, UCLL, Yuverta en Jobs@Skills. De informatie wordt aangereikt op verkorte wijze, toegankelijk voor het grote publiek. Elk hoofdstuk is echter gebaseerd op een studie uitgevoerd met oog op wetenschappelijke publicatie in een peer reviewed tijdschrift, dat, na publicatie, kan worden geraadpleegd voor meer details over de methodologie en theoretische implicaties achter elk onderzoek.

Om het hele onderzoeksrapport te lezen, dat alleen in het Engels beschikbaar is, kunt u hier klikken.

Laatste resultaten items

Volg ons op social